Ota Yhteyttä

Gemm Oy / Canis
Niemenkyläntie 720
02570 Siuntio
Email: canis@canis.fi
p. 050 463 4408
Y-tunnus 0640033-9

Lehden tilaajapalvelu:
p. 098566 8379 (ark. klo 8-16)
Email: canis@nesenta.fi

Checkout

Tilaus- ja toimitusehdot

TOIMITUKSET
Tilaukset postitetaan 1-3 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä.  Mikäli toimitusaika viivästyy esim. varastotilanteen tai tuotteen saatavuuden takia, ilmoitamme siitä erikseen tilaajalle.

Lehtitilaukset tulevat voimaan noin viikon sisällä tilauksesta ja ensimmäinen tilaajalle postitettava lehden seuraavaksi ilmestyvä numero.

Toimitustavat
Canis verkkokaupan kotimaan tilaukset toimitetaan postitse joko kotiin toimitettuna tai postistatoimistosta noudettavana lähetyksenä.  Toimitustapa riippuu lähetyksen koosta. Pika- tai ulkomaantoimitusten osalta pyydämme yhteyttä asiakaspalveluumme (canis ät canis.fi)

Toimitusmaksut

Toimitusmaksu määräytyy tuotteen painon mukaan ja summa näkyy siirtyessäsi maksamaan.

Myyntialue
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Tilaus voidaan toimittaa Suomen ulkopuolelle vain, jos siitä on erikseen sovittu.

Tuotteen palautus
Kaikilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa / vaihtaa tuotteen, ota yhteyttä sähköpostitse canis(ät)canis.fi, niin annamme sinulle ohjeet asiakaspalautuksesta ja maksamme postimaksun puolestasi.
Emme lunasta asiakkaan lähettämää postiennakkolähetystä.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
 
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös meihin yhteyttä, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät sähköpostilla osoitteesta:canis ät canis.fi 

MAKSUTAVAT
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Tarkista maksuehdot Checkout -palvelun sivuilta